top of page

Mat & Drikke


Vi har produksjonskjøkken med cateringfasiliteter, og fullt storkjøkkenutstyr som kan leies til hvert enkelt event. Du står fritt til å ta med deg egen mat og drikke eller vi kan komme med gode anbefalinger på et passende cateringselskap til ditt arrangement. Skal det selges alkohol må det søkes om skjenkebevilgning fra Næringsetaten.

IMG_5007.JPG

Dekorasjon og dekketøy 


Hos oss kan du leie alt av av dekor og dekketøy. Vi har duker, stoltrekk, røde løpere, vegg dekor, blomstervaser, lysestaker, foto vegg og mye mer. Du kan også ta med dekorasjon og pynte selv eller bruke et dekor firma utenfra. Vi har mange riggepunkter i takene og langs veggene som gjøre det enkelt å henge opp dekor.

 

NB! Dekketøy må leies igjennom oss. 

 

Scene / Teknisk 


Alt av nødvendig teknisk utstyr til alle typer eventer

kan leies via oss. Mye er allerede inkludert i hallene. Vi har rikelig med riggfester og strøm til å forsyne store produksjoner. Vi har dessuten en fleksibel sceneløsning hvor størrelsen og utformelsen lett kan tilpasses kundens behov. Fiberlinje: 60Mbps / 20Mbps

For spesifikasjoner og tilbud, vennligst send e-post til: teknisk@eventhallen.no eller ring Tlf. 990 91 990

Uteområde og parkering


Vi har et stort inngjerdet og låsbart uteområde som gjør logistikken utrolig enkel. Under et 130 kvm stort tak kan utstyr- og vareleveringer kjøres rett inn i hallene igjennom våre 4.5 meter høye kjøreporter.   

 

Området brukes til kundeparkering og gir fine muligheter for utendørs aktiviteter som f.eks. matlaging

og mange ulike aktiviteter på sommeren.  

bottom of page