Spørsmål og svar

Hva koster det å leie Eventhallen ?


Det er ingen fastpris. Prisen beregnes utfra dato, tid, type arrangement, antall gjester etc.) For at vi skal kunne gi deg riktig pris, må skjema på nettsiden vår fylles ut (tar kun 2 min) og du vil motta et pristilbud på mail. Alternativt ta kontakt for å avtale en visning i våre åpningstider hverdager 10.00 - 17.00. Vi har ikke visninger i helgene.
Må jeg betale depositum ?


Ja. Depositum betales ved skriving av kontrakt. Dette betales tilbake en uke etter arrangementet. Er det skader, brekkasje eller ekstra bestillinger trekkes dette fra depositumet.
Hva er inkludert i leieprisen ?


Leien gjelder totalt 12 timer. Leien kan utvides mot en timepris såfremt det passer med dagen før og etter. Opp og nedrigg av bord og stoler etter ønsket bordsetting og vask av lokalet. 21 kvm scene. Stemningslys, effektlys og scenelys. WI FI. Anrettningskjøkken Backstage / skifterom Hjelp av en hallansvarlig før, under og etter arrangementet samt en vert til å ønske dine gjester velkommen i døren.
Kan jeg ta med mat og drikke selv ?


Ja mat og drikke må du ta med selv eller bestille igjennom oss. Mat kan ikke lages på Eventhallen men vi har et anrettningskjøkken med varmeskap, fryser og bar med kjøleskap og buffet sone. Alt av dekketøy kan leies hos oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne et passende cateringfirma og personell. Skal du selge alkohol må du søke næringsetaten om skjenkebevilgning.
Hvor lenge gjelder leieavtalen ?


Leien gjelder i 12 timer. 7 timer arrangement og 5 timer til opprigg / rydding. Klokkeslettene avtales ved kontraktskriving.
Kan jeg pynte dagen før ?


Hvis det viser seg å være ledig dagen før kan du avtale med oss for å få utvidet leietiden mot å betale en timepris. Alternativt må man booke og skrive kontrakt på en dato til for å sikre seg hele dagen. Leien gjelder da 12 timer og har en minstepris.
Er dekor og dekketøy inkludert i leieprisen ?


Nei. Se eget infoskriv om dekor og dekketøy priser.
Er teknisk utstyr inkludert ?


Scene på 21 kvadratmeter. Farget stemingslys, effektlys og projektor er inkludert. Basic lyd anlegg er inkludert for tilkopling av pc / tlf. 1 mikrofon følger med. Vi har rikelig med strøm. For større lydanlegg og andre tekniske behov, Vennligst ta kontakt med teknisk avdeling på tf: 23 05 45 45 eller e-post: teknisk@eventhallen.no for et tilbud på teknisk utstyr.
Er det tilrettelagt for barn ?


Ja. Det mye plass til å sette fra seg barnevogner utenfor og vi har barnestoler til utlån for de minste. For barn mellom 4 - 12 tilbyr vi å leie vårt barnetelt med aktivitesledere. Vi har tv-spill, tegnefilmer, tegnebord og hoppeslått som er veldig populært for barna og gir en god avlastning for foreldrene.

.